Ads Top

Μεγάλη έκπληξη! Ποιον πιτσιρικά -που δεν έχει ακουστεί- θέλει ο Ολυμπιακός από την Σούπερ Λιγκ



Το όνομα του Γιάννη Μασούρα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό της Λάρισας δεν είναι τωρινό. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει στα ρεπορτάζ. Και να σας πούμε και μια αλήθεια για να την ξέρετε: όσο περισσότερο διαψεύδει η Λάρισα πως υπάρχει θέμα, τόσο περισσότερο πιο κοντά πηγαίνει ο παίκτης. Κρατήστε το αυτό.


Πάμε παρακάτω: ο Ολυμπιακός μέσω του Μοντεστό και όχι μόνο, έχει παρακολουθήσει πολλά φετινά παιχνίδια της Λάρισας. Και στο ΟΑΚΑ προχθές βρέθηκε άνθρωπος του Ολυμπιακού για να δει παίκτες. Και όχι μόνο τον Μασούρα.


Οι... κεραίες της στήλης έπιασαν πως στο μπλοκάκι του συγκεκριμένου, κάτω απ' το όνομα Μασούρας, έγραφε Νίκος Γκόλιας. Τον 25χρονο αμυντικό, που έχει κάνει 17 συμμετοχές φέτος με τη Λάρισα στο πρωτάθλημα. Και που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει στο λιμάνι.


Τα dvd θα σταλούν στον Μαρτίνς και ο νέος προπονητής θα είναι εκείνος που θα δώσει το τελικό "ok" για το αν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε επίσημη πρόταση, που δεν αποκλείεται να αφορά... πακέτο τους Γκόλια και Μασούρα.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.