Ads Top

Αγρίεψε ο Σαββίδης, τρελή «σκούπα» στον ΠΑΟΚ - Ποιοι τελειώνουν, παίρνει η μπάλα και τον Λουτσέσκου;



Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καθοριστικό για το μέλλον του ΠΑΟΚ θα είναι το φετινό καλοκαίρι, καθώς όπως σας έχει μεταφέρει το sportdog.gr, υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τον Ιβάν Σαββίδη για αλλαγές σε ρόστερ και διοίκηση.


Ήδη μάλιστα, έχουν προκύψει και κάποια νέα ονόματα στο ρεπορτάζ, όπως αυτό του Ζήση Βρύζα, ο οποίος αν και βρίσκεται πλέον στην ΕΠΟ, εξακολουθεί να διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την επιστροφή του στην Τούμπα, καθώς ούτε ο ίδιος δείχνει πρόθυμος για κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει τη διάθεση να του το… επιτρέψει, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, συνεχίζονται οι επαφές με ξένους για την επάνδρωση του οργανογράμματος, με τις ανακοινώσεις πιθανότατα (και αναμενόμενα) να ακολουθούν τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι προβληματισμένος από αρκετά στελέχη του ΠΑΟΚ, στους οποίους και… χρεώνει πολλά λάθη της φετινής σεζόν και γι' αυτό έχει αποφασίσει να πάρει «σκούπα.

Τι ισχύει για τον Λουτσέσκου

Καθημερινά είναι, πλέον, τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο σχετικά με το ενδιαφέρον (ή τις σκέψεις) της Σαχτάρ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος κόουτς μπορεί να μην πήρε το πρωτάθλημα, ωστόσο η πορεία του ΠΑΟΚ προφανώς και «ανέβασε» τις μετοχές του.

Για την ώρα πάντως, θεωρείται από δύσκολο έως και απίθανο να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από την ουκρανική ομάδα, η οποία ψάχνει κάτι καλύτερο. Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου προωθείται στον Τύπο της χώρας από τον πατέρα του Μιρτσέα, ο οποίος έχει τη δύναμη να «περάσει» ό,τι θέλει και όποτε θέλει.

Ο λόγος που το κάνει βέβαια, παραμένει άγνωστος, καθώς ο γιος του Ραζβάν, μιλάει απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη για το επόμενο συμβόλαιο του. Πάντως, όπως σας αναφέραμε πρόσφατα κάποιες φήμες στη Θεσσαλονίκη λένε ότι αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει το Κύπελλο, τότε μπορεί και να τεθεί θέμα παραμονής του Ρουμάνου τεχνικού. Κάτι που για την ώρα, πάντως, μοιάζει ακραίο σενάριο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.