Ads Top

Τρέχουν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ - Κρούση σε Σουπερλιγκάτο άσο - Ζήτησαν τρελά λεφτά!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 10.gr, οι Θεσσαλονικείς χτύπησαν την πόρτα του Παναιτωλικού για τον νεαρό σέντερ μπακ, με τους Αγρινιώτες να ζητούν 1 εκατ. ευρώ.


Είναι μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν και αναμφίβολα θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.  Ο λόγος για τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός των «καναρινιών» στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και έχει αναγκάσει τις μεγάλες ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Ο νεαρός σέντερ μπακ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 10.gr, οι Θεσσαλονικείς χτύπησαν ήδη την πόρτα του Παναιτωλικού.

Ο Δικέφαλος ζήτησε να μάθει τις απαιτήσεις της ομάδας του Αγρινίου για τον Ενέα Μιχάι και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός ζήτησε 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσει. Τα «θέλω» των «καναρινιών» κρίθηκαν πολύ υψηλά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να παγώσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, παρά τις υψηλές απαιτήσεις του Παναιτωλικού δεν πρόκειται να αφήσουν την περίπτωση του Μιχάι. Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν πολύ καλή άποψη για τον 19χρονο μπακ και ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα επανέλθει.

Πάντως, εκτός από τον ΠΑΟΚ, για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να παρακολουθούν στενά τον κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού. Αναμένεται, λοιπόν, μάχη ανάμεσα στους Δικεφάλους, με τον Μιχάι να αποτελεί το μήλον της έριδος…

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.