Ads Top

Μεγάλος μάγκας ο Λουτσέσκου - Τι έκανε και γύρισε τούμπα το παιχνίδι - "Τρελάθηκαν" οι ΠΑΟΚτσήδες...


Πώς ο Ρουμάνος τεχνικός καταφέρε να αλλάξει όλα τα δεδομένα στο ματς που "στράβωσε" νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους oμίλους του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι βρέθηκε να χάνει στο 21ο λεπτό με γκολ πέναλτι της Έστερσουντ, μετά από απίθανο λάθος στην άμυνα του Λέοβατς, που ήταν για 90 λεπτά… εκτός τόπου και χρόνου.

Εκτός από τον Κροάτη όμως, ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλους παίκτες σε κακή βραδιά και γι' αυτό για περίπου 60 λεπτά, παρουσίασε μία προβληματική εικόνα, παρότι ο Μάτος είχε κάνει το 1-1.

Πάντως, ο Ράσβαν Λουτσέσκου κατάφερε από το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, να δείξει πως είναι καλός προπονητής και ότι είναι αποφασισμένος να δώσει τη… μάχη του για να πετύχει. Ο Ρουμάνος λοιπόν, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, αλλά να μην απειλεί σχεδόν καθόλου, αποφάσισε να ρισκάρει και δικαιώθηκε.

Στο 63' έριξε στο παιχνίδι τον Πέλκα αντί του Σάκχοφ και άφησε την ομάδα του χωρίς εξάρι, κίνηση που τον δικαίωσε αμέσως, καθώς έχοντας κλείσει την Έστερσουντ στο μισό γήπεδο, οι Θεσσαλονικείς πίεζαν και πάταγαν πλέον συνεχώς περιοχή. Όμως ο Λουτσέσκου δεν έμεινε εκεί…

Στο 74' έριξε στο ματς και τον Ενρίκε αντί του κουρασμένου Μπίσεσβαρ και ταυτόχρονα… ανακάτεψε την τράπουλα. Με την είσοδο του Βραζιλιάνου ο Μακ πήγε στον άξονα και έγινε δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Έτσι λοιπόν στο 77’, μετά από τρομερή κίνηση και σέντρα του Κάμπος, ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε μόνος του, καθώς η παρουσία του Μακ είχε μπερδέψει τα στόπερ των Σουηδών και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-1 και έδειξε τον δρόμο προς την πρόκριση.

Έχοντας πλέον φέρει το ματς στα μέτρα του, ο Λουτσέσκου έδωσε εντολή για φουλ επίθεση και ο Ενρίκε που είχε έρθει ως αλλαγή, κέρδισε το πέναλτι για το τελικό 3-1, αποτέλεσμα που πιστώνεται ξεκάθαρα και στο κουτσάρισμα του Ρουμάνου.

Αυτό που επίσης ξεχώρισε από τις επιλογές του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, ήταν η επιλογή του μετά το 2-1 να ρίξει στο παιχνίδι τον Αθανασιάδη στο 81', αντί του Μακ, ως δεύτερο επιθετικό. Μάλιστα, πριν την είσοδο του Κλάους στο γήπεδο προσπάθησε να τον… ντοπάρει, κίνηση που έδωσε το έναυσμα στην εξέδρα να χειροκροτήσει τον Έλληνα επιθετικό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.