Ads Top

Απίθανες ατάκες Πρίγιοβιτς για συμπαίκτη μου: «Αυτός είναι ο πιο τρελός»!


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην ανατροπή κόντρα στην Έστερσουντ και τη νίκη με 3-1, από δύο δικά του γκολ, αποθέωσε άλλον παίκτη του Δικεφάλου με φοβερές ατάκες.

Για την ανατροπή κόντρα στην Έστερσουντ και το σκορ πρόκρισης που πήρε ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποθέωσε και τον Ενρίκε!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα του Cosmote TV:

Σχετικά με την φάση του πέναλτι και την ενέργεια που έκανε ο Πέδρο Ενρίκε:

«Του είπα και στα αποδυτήρια, ότι είναι ο πιο τρελός παίκτης που έχω παίξει μαζί. Όπου μπαίνει έχει μάχη, σαν να μπαίνει στο ΜΜΑ! Αν δεν ήταν αυτός εκεί, ίσως να μην ήταν πέναλτι. Μόνο αυτός θα πήγαινε σε αυτή τη μονομαχία! Δεν είναι τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ».

Για το πρώτο τέρμα που σημειώνει στην Ευρώπη με την φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας».

Ερωτηθείς για τη δική του ηρεμία παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ:

«Είναι και θέμα εμπειρίας. Ξέρω καλά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, ακόμα και όταν είσαι πίσω στο σκορ δε σημαίνει κάτι. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό το δείχνει και η κατοχή της μπάλας».

Για την επιστροφή του στην Σουηδία:

«Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη Σουηδία και ίσως να βρεθούν και κάποιοι φίλοι μου στο παιχνίδι για να τους δω ξανά».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.