Ads Top

Τρελαμένος για τον Ολυμπιακό άσος του ΠΑΟΚ – Τι αποφάσισε να κάνει ενόψει ντέρμπι!



Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στους Δημήτρη Πέλκα και Τζαλμά Κάμπος.


Οι δυο ποδοσφαιριστές φαντάζουν ως τα μοναδικά -για την ώρα τουλάχιστον- προβλήματα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (25/2).

Στην κατηγορία των παικτών που δεν μπορούν ούτε να φανταστούν πως θα χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει αδιαμφισβήτητα και ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από την Λαμία με ένα πρόβλημα τραυματισμού, δεν νοείται να παραμείνει στα... πιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Έλληνας άσος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, αγωνίστηκε για σχεδόν 45′ με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής ενώ στο ημίχρονο ζήτησε να του γίνει ένεση για να αντέξει τον πόνο και να συνεχίσει το παιχνίδι.

Παρά την ένεση που του έγινε, οι πόνοι παρέμειναν και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, έγινε προς το τέλος του αγώνα αλλαγή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, τόσο αυτός όσο και ο Τζαλμά Κάμπος προτίμησαν να εκμεταλλευτούν δημιουργικά το διήμερο ρεπό τους, παραμένοντας στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες θεραπείες και να κερδίσουν ακόμη περισσότερο χρόνο με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής.

'Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος, δεν... νοείται να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι απόλυτα έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Το ίδιο ισχύει σαφώς και για τον Τζαλμά Κάμπος, ο οποίος ωστόσο είχε περισσότερες ημέρες στην διάθεσή του δεδομένου πως παρέμεινε εκτός από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.