Ads Top

Λάδι στη φωτιά πριν την Τούμπα - Eρυθρόλευκο πέσιμο στον ΠΑΟΚ: «Να του αφαιρεθούν βαθμοί» (ΦΩΤΟ)



Να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στα Γιάννινα θέλει ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται από την αντίδραση των οπαδικών σάιτς της ομάδας την Καθαρά Τρίτη.


Στα ερυθρόλευκα ΜΜΕ την πέφτουν στους Θεσσαλονικείς, ζητώντας την τιμωρία τους με αφαίρεση τριών βαθμών. Όπως καταλαβαίνετε, το κλίμα αρχίζει να μυρίζει μπαρούτι, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στην Τούμπα.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα:

Gavros.gr

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε επισήμως τον ΠΑΟΚ - Έκθετος ο Σπυρίδων Καποδίστριας αν δεν δικάσει τον ΠΑΟΚ με το άρθρο που να προβλέπει αφαίρεση βαθμών (vids)

Τα εκτεταμένης έκτασης επεισόδια και οι φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τα Γιάννινα, επιβάλλουν τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague να δικάσει τους Θεσσαλονικείς με το άρθρο που δικάστηκε και ο Ολυμπιακός.



Redking.gr

Μονόδρομος η αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ!

Είναι γνωστό ότι στην αρχή, στις εκθέσεις του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά. Όλοι είδαν τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ. Όλοι είδαν το ντου που έγινε στο γήπεδο. Οι οπαδοί του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Χριστοβασίλη, επειδή έκανε... πάσα το γήπεδο.




sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.