Ads Top

«Άκυρο» για Κούτρη, «ναι» σε Σισέ, Λημνιό, Γαλανόπουλο! Τα πάνω-κάτω στη Super League από top ομάδα



Νέα σενάρια που κυκλοφόρησαν εμπλέκουν ξανά το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη με την Μπενφίκα, ωστόσο στην πραγματικότητα η πορτογαλική ομάδα δεν έχει ψηλά στη λίστα της τον άσο του Ολυμπιακού.


Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες «πηγές» του sportdog.gr, ο σύλλογος της Λισσαβόνας όντως έχει «τσεκάρει» τον Έλληνα μπακ, ωστόσο τα στοιχεία του συγκεκριμένου παίκτη δεν καλύπτουν τις… προδιαγραφές που έχουν θέσει στον σύλλογο για τους ακραίους αμυντικούς.

Συγκεκριμένα, οι «αετοί» έχουν αποφασίσει να ανοίξουν την αγορά των μπακ στην Αγγλία και να αγοράζουν από εκεί παίκτες με συγκεκριμένα σωματοδομικά στοιχεία, δηλαδή ψηλούς, δυνατούς και «καλοχτισμένους» παίκτες στο στιλ που «παίζει» στην Πρέμιερσιπ. Επομένως, ο Λεονάρντο Κούτρης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα συγκεκριμένα «θέλω» των ανθρώπων της ομάδας.

Παράλληλα, ακόμα και ως αναπληρωματική λύση να εξετάζουν την προοπτική του Έλληνα άσου, πολύ δύσκολα θα έμπαιναν στη διαδικασία να πληρώσουν το ποσό που αξιώνει τώρα ο Ολυμπιακός για τον παίκτη και ξεπερνάει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, τα 7 εκατ. ευρώ! Είναι σχεδόν απίθανο, δηλαδή, η Μπενφίκα να ξοδέψει τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που θα λογίζεται ως εναλλακτική επιλογή…

Από την άλλη, πάντως, η πορτογαλική ομάδα φαίνεται πως εξετάζει πολύ πιο σοβαρά κάποιες άλλες περιπτώσεις καλών παικτών από τη Super League, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι ετοιμάζει και επίσημες κινήσεις. Απλώς, οι σκάουτερς της Μπενφίκα θεωρούν ότι υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον Παπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, τον Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Λημνιό του ΠΑΟΚ.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν στην πορεία η Μπενφίκα όντως ενδιαφερθεί πιο σοβαρά για κάποιον από τους παραπάνω παίκτες, καθώς είναι μια ομάδα που παραδοσιακά εδώ και χρόνια «ψωνίζει» από τη Super League...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.