Ads Top

Survivor: «Ξύλο» μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι


Δυο παίκτες του παιχνιδιού έχουν αρκετά νεύρα και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει μεταξύ τους…

Το επεισόδιο της Τρίτης (07/05) είχε ένταση, ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα, καθώς όλα άρχισαν με τους παίκτες να συζητούν για το θέμα της αποχώρησης της Αναστασίας, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε.



Παράλληλα, έγιναν και συζητήσεις για την ψήφιση της Ασημίνας, την ίδια στιγμή που ο Φάνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε η ομάδα του να χάσει την ασυλία για να μην βγει η Σταυρούλα Χρυσειδή υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που ήθελε όμως η ίδια, όμως η ώρα της ασυλίας έφτασε και για τις δυο ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν με κάθε τρόπο για να την κατακτήσουν.

Οι εντάσεις δεν έλλειψαν. Όλοι γνώριζαν από τις ομάδες τι σήμαινε η επόμενη μάχη και για το λόγο αυτό, τα νεύρα… ξέφυγαν από νωρίς σε αρκετές περιπτώσεις. 



Ο Φάνης και ο Γκιουλέκας είχαν μία κόντρα, κάτι που σχολιάστηκε μετά το παιχνίδι τους. Οι Κόκκινοι ήταν νικητές και η Σταυρούλα δεν μπορούσε να αγωνιστεί με τον τρόπο που ήθελε στο δεύτερο κομμάτι του στίβου μάχης.

Εκεί, μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πέταξε… σπόντα, λέγοντας ότι δεν πιστεύει στην τύχη και αναλαμβάνει τις ευθύνες της. 



Πριν από όλα αυτά, η μπλε ομάδα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την ψήφιση ενός ακόμη ατόμου από την ομάδα τους και στη συνέχεια ακολούθησαν εντάσεις, ειδικά ανάμεσα σε Φάνη και Γκιουλέκα. 

Στο τέλος, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Σταμάτης βγήκε από την κάλπη και πλέον αναμένουμε τη συνέχεια με έντονο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.