Ads Top

«Καίει» την Ευρώπη η Σάττι: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα, «κέντησε» ο Φωκάς


Η Μαρίνα Σάττι έκανε την τελική πρόβα, μόλις μία μέρα πριν ανέβει στη σκηνή για τον β’ ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, ανέβηκε ξανά στη σκηνή του Malmo arena, σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα και πραγματοποίησε τη γενική της πρόβα.



Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην τελική της πρόβα

Η πρόβα ήταν ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν ακριβώς αυτό που πρόκειται να συμβεί το βράδυ της Πέμπτης και το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις.



Ο χορογράφος Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που συνδυάζει το street style και χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024.



Η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι



Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά, στην αυριανή βραδιά, ενώ το ρούχο που φορά είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές, σε λευκές και μωβ αποχρώσεις και οι χορευτές γύρω της στα μαύρα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.