Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Κλειδωμένο! Αυτόν ψηφίζουν σήμερα - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες του reality επιβίωσης επιστρέφουν και απόψε σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την κατάκτηση της δεύτερης και καθοριστικής ασυλίας.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος ο κλοιός «σφίγγει» και οι πιο δυνατοί είναι εκείνοι που θα ξεχωρίσουν.



Οι διαδοχικές αποχωρήσεις παικτών, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης, με τις περισσότερες βέβαια να είναι απολύτως δικαιολογημένες, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε όλους για το πότε αναμένεται να φτάσει το παιχνίδι στο τέλος του, αφού μπορεί να προσπαθούν να το... τραβήξουν, όμως οι μαζικές πτήσεις επιστροφής στην Ελλάδα θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν τα σχέδια.

Η εικόνα, άλλωστε, των μόλις τεσσάρων παικτών της μπλε ομάδας, μετά και την αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, της Αναστασίας Τσέρου, αποτελεί την απόδειξη όσων αναφέρουμε, με την κατάσταση ειδικά στο «στρατόπεδο» αυτό να μην είναι σε καμία περίπτωση εύκολη και την παραγωγή να χρειάζεται να λάβει τις αποφάσεις της τώρα, που το ριάλιτι έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία.



Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ουσία είναι, βέβαια, ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες, με τη δεύτερη ασυλία να έρχεται. 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και το τι σημαίνει ο λιγότερος παίκτης εκ νέου για την μπλε ομάδα, καθώς σε περιπτώσεις μπορεί μια πλευρά να ισχυροποιηθεί από απώλειες και το έχουμε δει σε αρκετές τέτοιες.



Ποια ομάδα, λοιπόν, κερδίζει και ποιος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση; Η κόκκινη ομάδα αν και υστερεί σε παίκτες παίρνει το προβάδισμα απόψε και όπως όλα δείχνουν τα τρία αγόρια που έχουν απομείνει στην μπλε, ο Ντάνιελ, ο Σταμάτης και ο Φάνης είναι εκείνοι, που βλέπουν να τους... χτυπά η κουδούνα, μετά την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Χρυσαειδή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.