Ads Top

Survivor Στατιστικά 5/5: Η Αναστασία έβαλε τα γυαλιά στη Δαλάκα και στο Ελλάδα-Τουρκία


Η 17η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε με ματσάκι Ελλάδας-Τουρκίας και εμείς σας έχουμε τα στατιστικά.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε έναν ακόμα παίκτη, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος πήρε αρκετά καλά χρήματα.

Από άποψης στατιστικών, έφυγε ο πιο αδύναμος παίκτης, ο 12ος στα στατιστικά από τους 12 διαγωνιζόμενους. Αν θέλετε τη γνώμη μας, οι επόμενοι που θα πάρουν σειρά είναι οι Γιώργος Π. και Χριστόφορος.

Εύκολη εξέλιξη που φαίνεται από το… φεγγάρι.



Πάμε όμως να θίξουμε ένα άλλο θέμα. Στο τελευταίο επεισόδιο της 17ης εβδομάδας, παρακολουθήσαμε έναν υπέροχο αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας μιξ, καθώς αγωνίστηκαν οι Μπλε των δύο χωρών με τους Κόκκινους. Απουσίες φυσικά για το ελληνικό σόου, μιας και Ασημίνα-Σταυρούλα δεν αγωνίστηκαν.

Εκεί λοιπόν, η παίκτρια που μας έκανε τεράστια εντύπωση είναι η Αναστασία Τσέρου. Θα περίμενε κανείς ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα έλαμπε, μιας και ξέρει τέτοιου είδους παιχνίδια, τα έχει και μπορεί και φέρνει εύκολους πόντους.



Αμ δε… Το Κατερινιώ τα βρήκε μπαστούνια, ενώ η Αναστασία έκανε το 2/2 στα run της.

Εν ολίγοις έβαλε τα γυαλιά στην καλύτερη γυναίκα παίκτρια της σεζόν κι ας συνέβη μόλις μια φορά. Φαβορί για την κατάκτηση της κούπας παραμένει η Κατερίνα, αλλά μαζί με τον Γκιουλέκα και τον Φάνη (δεν είναι ο πιο ανεβασμένος παίκτης) που είναι εξαιρετικοί.

Survivor Στατιστικά 3/5: Ο Πίνακας με τις επιδόσεις των παικτών στο Ελλάδα-Τουρκία και η τελευταία ενημέρωση






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.