Ads Top

Eurovision 2024 – Zari: Το τρικ της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή που ξετρέλανε τους Ευρωπαίους (vid)


Τη σκηνική παρουσία και το χορογραφικό στήσιμο του Φωκά Ευαγγελινού για το τραγούδι Ζάρι περίμεναν όλοι να δουν στις πρόβες της Μαρίνας Σάττι και ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram έδωσε μία πρώτη μικρή γεύση για το τι θα δούμε από την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τους χορευτές της στη σκηνή του Μάλμε στον δεύτερο ημιτελικό.

Στο Instagram της Eurovisionert αναρτήθηκαν 30” από τη δεύτερη επίσημη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στα οποία βλέπουμε τους 4 χορευτές της, 3 άντρες και 1 γυναίκα, να ενώνονται χορευτικά με το τραγουδιστικό κομμάτι της ηθοποιού, να γίνονται ένα και εκεί να υπάρχει το τρικ που ξεσήκωσε τους Ευρωπαίους.



Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της βγάζουν από την μπότα τους ένα μαντήλι και τότε η χορογραφία αλλάζει τελείως και το βίντεο να κόβεται σε αυτό το σημείο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το τι άλλο θα δούμε στα 3 λεπτά που θα διαρκέσει η εμφάνιση της Μαρίνας στη σκηνή.


Εξάλλου το περίφημο μαντήλι εμφανίστηκε και στο βίντεο που τράβηξε η Μαρίνα Σάττι με την πρώην νικήτρια του διαγωνισμού, Κοντσίτα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.