Ads Top

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»


Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ...

O Ολυμπιακός μετά την ήττα στο Game 3 από την Μπαρτσελόνα και κυρίως τον τρόπο που ήρθε αυτή, έβγαλε μεγάλη αντίδραση, εξέθεσε την καταλανική ομάδα και έκανε πάρτι στο Game 4, στέλνοντας τη σειρά ξανά στη Βαρκελώνη.



Οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν την Μπάρτσα με 92-58, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάζει ξανά… άσσους από το μανίκι του, αλλά και να προχωράει και σε μία έκπληξη. 

Συγκεκριμένα, στο Game 3 ο Μόουζες Ράιτ ήταν εκ των κορυφαίων, όμως στο Game 4 δεν έπαιξε λεπτό και ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έκανε… θραύση.



Ο αναλυτής, Αουγκούστας Σουλιάουσκας εξήγησε την αιτία που εκτιμά πως ώθησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην απόφαση να μην χρησιμοποιήσει τον Μόουζες Ράιτ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:



«Είναι περίεργο, αλλά ταυτόχρονα έχω μια ιδέα και μια θεωρία γιατί το έκανε ο Μπαρτζώκας. Έβλεπες από την αρχή ότι θα “τάιζαν” τον Μουσταφά Φαλ. Αυτός είναι ένας τρόπος να λύσεις το πρόβλημα γιατί οι γκαρντ σου δεν παρήγαγαν στο επίπεδο που ήθελες να παράγουν στα πρώτα τρία παιχνίδια. Ο Φαλ διέλυσε τον Γιαν Βέσελι ή όποιον ήταν απέναντί του», ανέφερε ο Λιθουανός αναλυτής στο «Urbonus» podcast.

“Ο Ολυμπιακός παίζει pick and rolls στο μισό γήπεδο και μετά ο Γιαν Βέσελι πρέπει να τρέξει 14 μέτρα για να φτάσει πίσω. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έπαιξε ο Μιλουτίνοφ. Ο Ράιτ έκανε υπέροχο παιχνίδι, αλλά αν προσπαθήσεις να τιμωρήσεις τον αντίπαλο από μέσα, ξέρεις ότι ο Μιλουτίνοφ είναι καλύτερος στο post up, είναι μεγαλύτερη απειλή εκεί», υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή της ιστοσελίδας «Basketnews.com».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.