Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις: Το κοινό αντιδρά και διώχνει την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor


Το πάρτι της Ένωσης πλησιάζει και ένας παίκτης ή παίκτρια δεν θα το προλάβει! Η Άιρα είναι η πρώτη υποψήφια αλλά μπορεί να την γλιτώσει αν σήμερα και αύριο βγει άνδρας υποψήφιος.

Ωστόσο εκείνο που αναρωτιούνται οι περισσότεροι χρήστες του Twitter είναι πως η παραγωγή δέχεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου να παραμένει στο Survivor 2024 ενώ ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί στο 100%!


Άλλωστε, στα χρονικά του Survivor, όποιος είχε σοβαρό τραυματισμό μετά από 2 δύο εβδομάδες που δεν αγωνιζόταν έβλεπε την πόρτα της εξόδου, όπως και στον φετινό κύκλο ο Άγγελος και ο Παντελής από τους Μαχητές αποχώρησαν οικειοθελώς λόγω θεμάτων υγείας που είχαν. 

Βέβαια αυτό όπου συνέφερε την παραγωγή, αφού είδαμε κι άλλους παίκτες να παραμένουν περισσότερο εκτός αγωνιστικούς χώρων, όπως ο Φάνης Μπολέτσης που ξεπέρασε τον 1 μήνα απουσίας.



Σύμφωνα με το νέο trailer του Survivor, η παίκτρια των Διασήμων φαίνεται αρκετά πιεσμένη όσον αφορά τον τραυματισμό της και τη συνέχειά της στο παιχνίδι, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται, αν τελικά έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Survivor 2024 spoiler 08/04: Οι χρήστες του Twitter την πετούν εκτός Survivor



Πάμε λοιπόν στα αγωνιστικά. Οι fans πάντως, του Survivor βρίσκουν σωστή την ενδεχόμενη οικειοθελή αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, αφού αντικειμενικά είναι κάπως άδικο να φτάσει εκείνη στην ένωση μην μπορώντας να παίξει 100% στα παιχνίδια, ενώ κάποιος συμπαίκτης της που όλο αυτό το διάστημα αγωνίζεται κανονικά να μην φτάσει. 

Από την άλλη αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως όσα είδαμε στο τρέιλερ είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού από την Ασημίνα για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και στο πρόβλημα που έχει με το χέρι της, ώστε να την «λυπηθούν» οι λοιποί παίκτες και το κοινό.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως η ψηφοφορία του κοινού επιστρέφει και μάλιστα σύντομα καθώς δεν γίνεται να συνεχιστούν οι αποχωρήσεις με βάσει το φύλο. Και εκεί αναμένεται το κοινό να την τιμωρήσει αν δεν έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.