Ads Top

Survivor Spoiler 8/4: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιον ψηφίζουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση 

Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα, από όπου και θα προκύψει και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι αυτός;


Η ένωση πλησιάζει και ένας παίκτης δεν θα προλάβει να δώσει το παρόν. Ποιος θα είναι αυτός; Από ποια ομάδα θα προκύψει; Από Διάσημους ή από Μαχητές;

Μια εβδομάδα πριν την ένωση, ένας παίκτης είναι αυτός που δεν θα το προλάβει. Αυτή ενδέχεται να είναι η Άιρα, η οποία ήταν και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ άλλοι τρεις αναμένεται να προκύψουν από τις επόμενες ασυλίες της εβδομάδας. 



Θα βγει και σήμερα γυναίκα υποψήφια και θα πάμε ξανά σε γυναικεία μονομαχία ή η ηττημένη ομάδα θα βγάλει άνδρα και θα παραταθεί η αγωνία; Τι λέει η λογική, τι αναφέρουν τα αρχικά spoiler;

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αναμενόμενα αποτελέσματα. Η ήττα της κόκκινης ομάδας, όπως ήταν λογικό, έφερε στον τάκο την Άιρα, η οποία πέταξε και την σπόντα της για τη νέα υποψηφιότητά της, τονίζοντας πως ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί από την προηγούμενη μάχη και οι συμπαίκτες της την φέρνουν ξανά στην ίδια θέση. 



Survivor 2024 spoiler 08/04: Αγώνας για την δεύτερη ασυλία! Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Πάμε λοιπόν στην ιστορία της υπόθεσης! Αγώνας για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σήμερα. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την 1η διαρροή για το ποια ομάδα κερδιζει σημερα στο Survivor 2024. 

Σύμφωνα με την 1η διαρροή που έχουμε στα χέρια μας, νικήτρια ομάδα θα είναι η ομάδα των Κόκκινων! 

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Η λογική λέει πως αν τελικά χάσουν οι μπλε θα δώσουν τον Σταμάτη Ταλαδιανό και πάμε σε ντέρμπι σχετικά με το αν θα είναι γυναικεία ή ανδρική η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση. 

Αν χάσουν οι Κόκκινοι θα δώσει 100% άνδρα και πιθανότατα τον Χριστόφορο Ταξίδη ή τον Γιώργο Χαραλαμπούπουλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.