Ads Top

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor και ο Σάββας Γκέντσογλου


Το πάρτι της ένωσης φαίνεται πως έχει αποβεί... γρουσούζικο για τους παίκτες του Survivor, καθώς η μία μετά την άλλη έρχονται οι ατυχίες, που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη συμβίωση στο νησί, μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το Άλσος Βεΐκου, όπου θα κριθεί ο νικητής.

Όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς Καφετζή να είναι έτοιμος να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πατέρας του ναυάγησε καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να δυσκολεύεται να αποφασίσει, αν θα ήθελε να συνεχίσει στο παιχνίδι. 


Στο συμβούλιο, πάντως, δε ζήτησε να αποχωρήσει και δείχνει να συνεχίζει κανονικά, αφού και ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια είδαμε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, στο τελευταίο επεισόδιο, να μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, προμηνύοντας ενδεχομένως εξελίξεις και για το δικό της μέλλον στο Survivor. 



Φαίνεται, όμως, ότι την εξέλιξη... από αλλού τη βρίσκουμε, με έναν εκ των κορυφαίων παικτών του παιχνιδιού να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, τρομάζοντας και παίρνοντας την απόφαση να φύγει.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Τελειώνει από το ριάλιτι ο Σάββας Γκέντσογλου



Με αυτό τον τρόπο, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη με εντολή γιατρού, και ο Σάββας Γκέντσογλου θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής τρόμαξε στο τελευταίο επεισόδιο στην παραλία, πατώντας αχινό και περνώντας δύσκολες ώρες, καθώς αναγκάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, παίρνοντας τελικά την απόφασή του.

Ο Γκέντσογλου μπορεί να μην υπέστη κάτι τραγικό, όμως μάλλον ήταν η αφορμή που έψαχνε και πρόκειται να τον δούμε πολύ σύντομα να δηλώνει οικειοθελή αποχώρηση, αλλάζοντας εκ νέου τα δεδομένα στο Survivor και μένει να φανεί, αν τελικά θα διεξαχθεί η τελική μονομαχία, μετά από μια τέτοια εξέλιξη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.