Ads Top

Survivor: Μυστήριο με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου - Πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι


Έκπληξη προκάλεσε στους τηλεθεατές του Survivor η ξαφνική και γρήγορη αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε στο ceremony, να στέκεται δίπλα στους συμπαίκτες της σιωπηλή και να είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας. 


Όπως ανέφερε μάλιστα και ο Γιώργος Λιανός ο γιατρός μετά από επανεξέταση όλων των παικτών έκρινε πως κανείς πλέον δεν μένει εκτός λόγω προβλήματος υγείας, άρα περιμέναμε να την δούμε ξανά στους στίβους μάχης αφού είχε μείνει μέρες εκτός λόγω του προβλήματος που είχε στη μέση της.

Λίγο πριν τα πρώτα ματσαρίσματα κι αφού ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει στους παίκτες πως από εδώ και στο εξής ξεκινούν οι μεικτοί αγώνες, δηλαδή άντρες θα μάχονται και με γυναίκες, η Χρύσα αποφάσισε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν να φύγει από το παιχνίδι. 



Ο Λιανός το ανακοίνωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς οι συμπαίκτες της να σχολιάσουν κάτι, ξεκίνησε ο αγώνας κι από εκεί και πέρα σιωπή.

Το twitter πήρε φωτιά με κάποιους να πετούν σπόντες πως αποχώρησε εσκεμμένα εκείνη την στιγμή αφού γνώριζε πως δεν θα επιβιώσει αγωνιστικά...





Ο Φάνης Μπολέτσης δεν είναι σε καλή κατάσταση...

Η αμοιβή της Χρύσας Χατζηγεωργίου από το Survivor



Η Χρύσα φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο πέρα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα που πήρε από αυτό το δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης κατάφερε να κερδίσει και 16.000 ευρώ. 

1.000 κάθε εβδομάδα, μιας και παρέμεινε στο νησί 16 ολόκληρες εβδομάδες...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.