Ads Top

Survivor Spoiler 18/4: Ποια ομάδα κερδίζει την τέταρτη ασυλία;


Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Ο κακός χαμός στο Survivor καθώς μέσα στις μαζικές αποχωρήσεις έχουμε και 4η μάχη για την ασυλία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι θα έχουμε σήμερα την αποχώρηση της εβδομάδας θα έχουμε και 4η μάχη για την ασυλία. 


Εν ολίγης το επεισόδιο θα ξεκινήσει με αγώνα ασυλίας και μετά και ο 4ος υποψήφιος, μαζί με τους άλλους 3, θα δώσει αγώνα για να παραμείνει στο Survivor... Μπορεί και όχι. Τι θέλουμε να πούμε;

Η εβδομάδα αυτή είναι η πιο επεισοδιακή από την αρχή από του Survivor 2024. Όπως σας έχουμε κάνει γνωστό από την Τετάρτη (17/04), απόψε θα αποχωρήσουν οικειοθελώς τόσο ο Τζέιμς Καφετζής, όσοι και οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. 



Ο λόγος των μαζικών αποχωρήσεων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Πριν όμως από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουμε και μάχη ασυλίας; Θα έχει σημασία όμως; Θα φύγει κάποιος επιπλέον;

Survivor 2024 spoiler 18/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας



Πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε κανονικά μάχη για ασυλία και απόψε. Παρότι είναι Πέμπτη δεν έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία καθώς την περασμένη Κυριακή ήταν το πάρτι της ένωσης και οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν.

Έτσι πάμε για μάχη ασυλίας απόψε στο Survivor 2024, με Διάσημους και Μαχητές ή Κόκκινους και Μπλε αν προτιμάτε να τα δίνουν όλα για να διατηρήσουν τους συμπαίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Άλλωστε οι αποχωρήσεις της ημέρας θα είναι αρκετές.

Ποια ομάδα κερδίζει τώρα την ασυλία, αν και δεν έχει και τόση σημασία; Η Κόκκινη ομάδα. Οι Διάσημοι κάνουν δεύτερη σερί νίκη και επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα χτίζοντας ένα μικρό σερί. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.