Ads Top

Δημοσίευμα-βόμβα για Ολυμπιακό: «Συμφωνία με Κίναν Έβανς, πάει και για Ντόρσεϊ…»


Ανάβει... φωτιές ρεπορτάζ που αναφέρει πως ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κίναν Έβανς και ότι πάει και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ!

«Βόμβα» για Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό!


Δημοσίευμα από την Ιταλία βάζει… φωτιές, στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν και ενώ σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν τα play offs της Euroleague, με φόντο το Final Four του Βερολίνου.

Παρ’ όλα αυτά, τα μεταγραφικά σενάρια εν όψει της θερινής περιόδου δίνουν και παίρνουν, με τον Ολυμπιακό να είναι από τις πιο ενεργές ομάδες στην Ευρώπη στο κομμάτι αυτό.



Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ έρχεται από την Ιταλία. Και εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τα ονόματα των Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλεσάντρο Μάγκι αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Κίναν Έβανς για συμβόλαιο δύο ετών!

Ο ηγέτης της Ζάλγκιρις Κάουνας έχει ξεχωριστή θέση στα πλάνα των Πειραιωτών για ενίσχυση της περιφέρειάς τους.



Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρεται και στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τι λέει για τον ομογενή γκαρντ; Ότι καταρχάς έχει πρόταση ανανέωσης από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν «ψήνεται» να παραμείνει στην Τουρκία, καθώς έχει τάσεις φυγής. Με τον Μάγκι να τονίζει πως ο Ολυμπιακός περιμένει το… πράσινο φως για να φτάσει σε συμφωνία με τον Ντόρσεϊ και εκείνος να γυρίσει στην Ελλάδα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.