Ads Top

Survivor Spoiler 18/4: Βόμβα! Έρχεται και 4η οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι


Ποιος αποχωρεί μετά από James Καφετζή, Αλέξη Παππά και Σάββα Γκέντσογλου - Διαλύεται το Survivor

Τσουνάμι αποχωρήσεων από το Survivor 2024 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τραβάει τα μαλλιά του και το ριάλιτι να τινάζεται στον αέρα!


Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν η αρχή. Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς ακολούθησαν και δεν αποκλείεται να σκάσει και 4η οικειοθελής αποχώρηση, η οποία ωστόσο δεν θα προβληθεί στο σημερινό (18/04) επεισοδίο! 

Του μουρλού στο Survivor 2024 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή γενικότερα να μην ξέρει τι να κάνει.



Τρεις παίκτες που φάνταζαν μεγάλα φαβορί δεν βρίσκονται πλέον μέσα στο Survivor, ενώ ενδέχεται η λίστα να μεγαλώσει με ακόμα ένα μεγάλο φαβορί. 

Ποια παίκτρια, γιατί μιλάμε για γυναίκα, είναι οριακά στο να αποχωρήσει και μάλιστα τεράστιο όνομα;



Survivor 2024 spoiler 18/04: Ζήτησε να αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Η παίκτρια λοιπόν που ζήτησε να αποχωρήσει είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Σας αποκαλύψαμε νωρίτερα ότι η παραγωγή, με αφορφμή την περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή, ζήτησε από τους παίκτες πως όποιος θέλει να αποχωρήσει χωρίς κυρώσεις να το κάνει τώρα, αλλιώς από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν.

Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου απάντησαν θετικά στην πρόταση της παραγωγής και στα όριά της είναι και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Η Σταυρούλα πρόκειται για μια παίκτρια που έχει πάρει μέρος άλλες δύο φορές στο Survivor οπότε δεν έχει το κίνητρο που έχουν τα υπόλοιπα παιδιά.

Μάλιστα έχει καταφέρει να φτάσει και στο Γαλάτσι, δηλαδή στη τελική φάση του Survivor και πλέον δεν δείχνει ψυχολογικά έτοιμη να το ξανακάνει. Άλλωστε η ίδια πριν δύο επεισόδια είχε αποκάλυψει πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή της έχει ζητήσει να το ξανασκεφτεί, διότι μετά τις τρεις ανδρικές οικειοθελείς αποχωρήσεις, το πλήγμα θα είναι τεράστιο αν αποχωρήσει και η Σταυρούλα. Και ήδη ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή είναι σε αδιέξοδο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.