Ads Top

Με Μαρινάκη στην Πόλη ο Ολυμπιακός!


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα από τα πιο σημαντικά και πιο κρίσιμα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή ιστορία του. 


Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ τη Φενέρμπαχτσε και θέλουν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, δεν μπορούσε να λείπει.



Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν ήταν δυνατόν να μη βρεθεί δίπλα στην ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές σε αυτή την ιστορική βραδιά. Ετσι, βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και το βράδυ θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση Φενέρ – Ολυμπιακός, από τα επίσημα του «Σουκρού Σαράτσογλου». Με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να αναμένει την άφιξη του προέδρου των Πειραιωτών, ώστε να ανταποδώσουν τη φιλοξενία του πρώτου αγώνα.

Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων είχε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο και πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, παρακολουθώντας από κοντά μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό και μία από τις σημαντικότερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του.



Συγκεκριμένα, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 ο κ. Μαρινάκης είχε παρακολουθήσει από τα επίσημα του «Σουκρού Σαράτσογλου» την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, για τη φάση των ομίλων του Europa League, με τους Πειραιώτες να θριαμβεύουν μέσα στην Πόλη με σκορ 3-0 και σκόρερ τους Τικίνιο (6′) και Μασούρα (63′, 68′).

Υπενθυμίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας η UEFA αρνήθηκε στον Ολυμπιακό να παραχωρήσει εισιτήρια για τον μεγάλο επαναληπτικό για τα προημιτελικά του Conference League. Με αποτέλεσμα σήμερα οι Ερυθρόλευκοι να αγωνίζονται μπροστά μόνο σε τούρκους οπαδούς. 

Με τους οπαδούς της Φενέρ να έχουν εξαφανίσει τα διαθέσιμα εισιτήρια. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, είχαν μείνει μόλις 1000 εισιτήρια αδιάθετα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.