Ads Top

Survivor Spoiler 17/4: Μπορεί να γίνει ανατροπή και να μείνει ο Τζέιμς Καφετζής;


Πάμε για ανατροπή; Μπορεί να μείνει ο Τζέιμς Καφετζής;

Σχεδόν από το βράδυ που έγινε γνωστό το περιστατικό με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή ήρθε και η πληροφορία για την αποχώρησή του. Μπορεί να έχουμε ανατροπή και να μείνει στο παιχνίδια επιβίωσης του ΣΚΑΪ;


Ο Τζέιμς Καφετζής είναι σε σοκ. Δεν είναι ο μόνος. Διότι, όλοι οι παίκτες είναι σε μεγάλο προβληματισμό. Προσπάθησε να το κρύψει, το είπε αρχικά σε συγκεκριμένους ανθρώπους εντός του παιχνιδιού. Ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό το θέμα σε όλους τους παίκτες του Survivor. Δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης ή προβλήματος με την παραμονή του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, βλέπουμε και στο επεισόδιο της επόμενης μέρας να είναι κανονικά στο παιχνίδι ο Τζέιμς. Βέβαια, δεν υπάρχει στιγμιότυπο όπου τον βλέπουμε να αγωνίζεται. Ωστόσο, είναι κανονικά στο συμβούλιο του νησιού.



Σκεπτικός, προβληματισμένος, με το μυαλό του να ταξιδεύει αλλού, αλλά εντός παιχνιδιού. Αυτό φούντωσε τις φήμες για πιθανή ανατροπή των Survivor spoiler και παραμονή του παίκτη των Μαχητών.

Survivor 2024 spoiler 17-4: Μένει ή φεύγει ο Τζέιμς;



Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε μία ακόμα φορά κοντά στην αποχώρηση. Τέλος Φεβρουαρίου ήταν που είχε τις διαφωνίες με κάποια τιμωρία που ήθελε να του επιβάλλει η παραγωγή. Για κάτι που ο ίδιος δεν θεωρούσε παράβαση.

Πέρασε αυτός ο σκόπελος, αλλά τελικά δεν τον θέλει τον Τζέιμς. Οικειοθελώς αποχώρησε την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor, οικειοθελώς θα αποχωρήσει κι από το Survivor 2024. Κρίμα, κρίμα, κρίμα ασφαλώς…

Αλλά η αποχώρησή του με ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό από τη συμμετοχή του, είναι οριστική. Βέβαια, στην προκειμένη φάση τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία.

Ο Τζέιμς Καφετζής θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα. Αυτό είναι οριστικό. Τον τρόπο μένει να δούμε…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.