Ads Top

Survivor Spoiler 16/4: BOMBA! Όχι μόνο ο Τζέιμς Καφετζής – Άλλοι τρεις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν!


Σε ΣΟΚ άπαντες στο Survivor. Ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε τα νέα για το ναυάγιο του πατέρα του και θέλει να αποχωρήσει. 

Αυτό και θα γίνει. Αλλά δεν είναι ο μόνος… Τεράστιο το πρόβλημα για την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ…


Φορτισμένο το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες μέρες. Μια ερώτηση πήρα να κάνω για το τι γίνεται με τον Τζέιμς Καφετζής, αν υπάρχουν λεπτομέρειες. Και η απάντηση που πήρα ήταν πως συνολικά τέσσερις παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Δεν είναι fake news, δεν είναι κάτι που το λέμε απλά για να το πούμε. Είναι η αλήθεια. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Κοινός παρανομαστής στην όλη ιστορία είναι το τι κάνουν οι δικοί τους άνθρωποι μακριά από το Survivor 2024.



Διότι, τα νέα για τον Τζέιμς θορύβησαν πολλούς. Ας μην ξεχνάμε πως την περασμένη εβδομάδα, η παραγωγή έδωσε σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα της επικοινωνίας με τα δικά τους πρόσωπα.

Survivor 2024 spoiler 16-4: Πρόβλημα…



Οι άνθρωποι της παραγωγής και οι ψυχολόγοι έχουν πέσει πάνω από όλους τους παίκτες. Δεν έχει σημασία να πούμε ονόματα. Ο καθένας μπορεί να «σπάσει» στο άκουσμα μιας είδησης για τον συμπαίκτη τους.

Μέχρι νεωτέρας πάντως, μόνο ο Τζείμς Καφετζής είναι που δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Η προσπάθεια να μεταπειστεί μία παίκτρια, ειδικά μία γυναίκα του παιχνιδιού δείχνει να επιμένει. Ας ελπίσουμε να μη χαλάσει το παιχνίδι λίγο πριν την τελική του ευθεία…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.