Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 16/4: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Ποιοι χάνουν τελικά οριστικά - Ποιον ψηφίζουν 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Ασυλία και συμβούλιο του νησιού απόψε στο Survivor. Υπάρχει οριστικό Survivor spoiler για τον παίκτη που είναι 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση.


Η 15η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκινάει με αρνητικό τρόπο. Διότι, ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί από το παιχνίδι. Τεράστια στραβή για την παραγωγή και συνολικά για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι ο μόνο.

Πάμε στα πρακτικά και την ουσία. Στις εξελίξεις του Survivor και όσων θα δούμε σήμερα. Ασφαλώς, ο Τζέιμς Καφετζής θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο συμβούλιο και σε όλες τις συζητήσεις. Αλλά πέρα από αυτό έχουμε αγώνισμα για την 2η ασυλία και στη συνέχεια συμβούλιο του νησιού.



Από τη στιγμή που ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία εύκολα είναι τα πράγματα. Επιπρόσθετα, ξέρουμε πως θα είναι άνδρας και ο 2ος υποψήφιος. Διότι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι γυναίκες δεν θα είναι υποψήφιες για τάκο τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μετρημένα κουκιά λοιπόν. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά την αποχώρηση του Τζέιμς. Αν και δεν μοιάζει πιθανό να αλλάξει κάτι στη ροή του παιχνιδιού αυτή η εξέλιξη.



Survivor spoiler αποχώρηση 16/4: Αυτός ο υποψήφιος!

Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κερδίζει και την 2η ασυλία. Αυτό σημαίνει πως οι Διάσημοι θα πρέπει να υποδείξουν και τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εύκολη ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βγήκε από την κάλπη. Εύκολη είναι και η δεύτερη. Διότι, οι Διάσημοι έχουν αδύναμους παίκτες στους άνδρες.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.