Ads Top

Survivor Spoiler 10/4: Σε αδιέξοδο ο Ατζούν - Καταγγελίες παικτών - Πήρε την δύσκολη απόφαση


Ο κακός χαμός στο Survivor 2024 με το Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά τις καταγγελίες παικτών!

Για ακόμα μια εβδομάδα αναμένεται να έχουμε αποχώρηση γυναίκας, κάτι που έχει φτάσει αρκετές παίκτριες στα όριά τους.


Το πρωί της Τετάρτης σας αποκαλύψαμε πως παίκτριες του Survivor και από τις δύο ομάδες αποφάσισαν να απέχουν αγωνιστικά αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν πάρει τα μέτρα του. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε τις σκέψεις της Χρύσας Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει από το Survivor 2024, αφού έτσι κι αλλιώς την επόμενη εβδομάδα θα είναι ξανά υποψήφια, όπως χαρακτηριστικά είπε. Οι γυναίκες του ριάλιτι είναι έξαλλες και ζητούν από τον Ατζούν να πάρει μέτρα. Γρήγορα αλλιώς θα αποχωρήσουν. Αυτές είναι οι πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο!



Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν κάθε εβδομάδα οι υποψήφιες είναι γυναίκες. Αυτό σημαίνει πως αργά οι γρήγορα έρχεται το τέλος όλων των γυναικών. 

Τι θα κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να βάλει ένα τέλος σ' αυτό; Από την στιγμή που στο Survivor 2024 είναι περισσότεροι άνδρες πλέον, θεωρείται δεδομένο πως κάθε εβδομάδα θα βγάζουν γυναίκα υποψήφια αφού με το γελοίο σύστημα αποχώρησης του επέλεξε η παραγωγή φέτος, αυτόματα όταν βγαίνουν γυναίκες υποψήφιες οι άνδρες εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο Survivor 2024 και ταυτόχρονα μεγαλώνει ο τραπεζικός τους λογαριασμός.



Survivor 2024 spoiler 10/04: Πάρθηκε η μεγάλη απόφαση του Ατζούν

Ποια είναι η μεγάλη απόφαση που έχει πάρει ο Ατζούν. Ότι αλλάζει η διαδικασία αποχώρησης. Δεν γίνεται να φεύγουν συνέχεια γυναίκες και μάλιστα να περνούν τέτοια διαδικασία για να παραμείνουν. Γνωρίζει πολύ καλά πως όλο αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ, ειδικά από την στιγμή που βλέπουν κάποιες παίκτριες πως κάθε εβδομάδα βγαίνουν στον τάκο! Μια, δύο, τρεις, θα αρχίσουν να αποχωρούν οικειοθελώς.

Αυτό το βλέπει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και φαίνεται πως μετά την ένωση ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει αλλαγή στην διαδικασία αποχώρησης της εβδομάδας. Λογικό από την στιγμή που πάμε και προς το φινάλε του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.