Ads Top

Survivor 2024 spoiler 10/4: «Σκάει» τιμωρία για τους παίκτες πριν από το πάρτι της Ένωσης;


Τα γεγονότα στο Survivor αρχίζουν να λαμβάνουν... φρενήρεις και καταιγιστικούς ρυθμούς, με τους παίκτες ολοένα και περισσότερο να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους, θέλοντας για αρχή να βρεθούν στο πάρτι της ένωσης και, ύστερα, να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν, με μεγάλο όνειρο την παρουσία στο Άλσος Βεΐκου.

Η κατάσταση, πάντως, μοιάζει «εύφλεκτη» στις δύο ομάδες και η παραγωγή ίσως πάρει τα μέτρα της το επόμενο χρονικό διάστημα. 


Το τελευταίο περιστατικό, άλλωστε, που αφορούσε την τρίτη ασυλία, μόνο αδιάφορο δεν περνά, με τις αποκαλύψεις να έρχονται πριν καν μπουν οι δύο ομάδες στο στίβο μάχης περί στησίματος.

Με την έναρξη του χθεσινού (9/4) επεισοδίου, άλλωστς, οι δύο πλευρές μπήκαν να αγωνιστούν, αλλά αυτό έγινε με... απώλειες. 

Την αρχή έκαναν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, που δήλωσαν πως δε θα αγωνίζονταν, με την μπλε ομάδα να θεωρεί αυτή την απόφασή τους ως κίνηση στρατηγικής της κόκκινης, με αποτέλεσμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Φάνης Μπολέτσης επίσης να τονίζουν, ότι δε θα έπαιζαν.



Survivor 2024 spoiler 10/04: Οι παίκτες μίλησαν για στήσιμο και η παραγωγή... έστειλε το μήνυμα

Κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι υπόνοιες περί στησίματος, με την Αναστασία Τσέρου μάλιστα να αναφέρει ανοικτά, ότι η ομάδα της ίσως έπρεπε να χάσει. 



Αυτό ξεσήκωσε μεγάλη κουβέντα, με τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο να αναφέρει, ότι οι άνδρες δεν είχαν κανένα κίνητρο να αγωνιστούν, με την κόκκινη ομάδα παράλληλα να πετυχαίνει το στόχο της, αφού στο τέλος έχασε και η Σταυρούλα τους εξανάγκασε επί της ουσίας να παραδεχθούν, ότι ήθελαν να ηττηθούν στο αγώνισμα ασυλίας.

Αυτό έφερε εκτός εαυτού τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι τα έβαλαν με τους παίκτες μη θεωρώντας θεμιτό το να θέλει μία εκ των δύο ομάδων να επιδιώκει να χάσει. Κάπως έτσι, σκέφτηκαν πολύ σοβαρά ακόμη και τις τιμωρίες εν όψει του πάρτι της ένωσης, σε μια απόφαση που θα «κοκκάλωνε» τους παίκτες.

Στο τέλος, όμως, τους προειδοποίησε απλά πως θα υπάρξουν κυρώσεις την επόμενη φορά, που θα... στήσουν παιχνίδι και δε θα τους χαριστούν, καθώς θέλουν σίγουρα οι αγώνες να παίζονται σωστά. Η παραγωγή δε θέλει να χάσει τον έλεγχο και για αυτό προχώρησε στην αντίστοιχη ενημέρωση, ελπίζοντας πως δε θα επαναληφθεί ένα τέτοιο φαινόμενο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.