Ads Top

Survivor - James Καφετζής: Αυτό είναι το ιστιοφόρο με το οποίο ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή


Δείτε πως είναι το θρυλικό ιστιοφόρο - Οι πρώτες εικόνες

Στο χθεσινό 16/4 επεισόδιο του Survivor η παραγωγή ενημέρωσε τον Τζέιμς Καφετζή για την δυσάρεστη είδηση που χτύπησε πριν από λίγες ημέρες την πόρτα της οικογένειάς του, μια δυσάρεστη είδηση που εμείς στην Ελλάδα γνωρίζαμε μέρες τώρα: 


Ο μπαμπάς του, Λευτέρης, ναυάγησε στον ειρηνικό ωκεανό, αλλά όλα έληξαν καλά αφού ζει και έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του Τζέιμς, Μάικ, πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μίλησε, ο πατέρας του ταξίδευε μόνος. 



Έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι και πέφτοντας άνοιξε ρωγμή στο ιστιοφόρο. 

Ύστερα από μία σειρά άτυχων περιστατικών ο μπαμπάς του βρέθηκε χτυπημένος να βουλιάζει αλλά τελικά τον εντόπισε ένα βυτιοφόρο και τον πήρε μαζί του. 



Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής σχολιάζοντας το γεγονός αποκάλυψε πως το σκάφος του πατέρα του λέγεται Βορέας και είναι 10-12 μέτρα.

Με αυτό το ιστιοφόρο ταξίδεψε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή στον ειρηνικό



Όπως ανέφερε στα λεγόμενά του ο Τζέιμς με αυτό το σκάφος έχει κάνει πολλά ταξίδια με τον πατέρα και τον αδερφό του. 

Το όνειρο ζωής του πατέρα του ήταν και είναι να γυρίσει όλο τον κόσμο με ένα σκάφος κι αυτό κάνει. Όσες φορές του επιτρέπεται έπαιρνε μαζί και τα παιδιά του. 

Ωστόσο, αυτή την φορά επέλεξε να πάει μόνος, σα να είχε ένα προαίσθημα πως κάτι θα του συμβεί και φοβόταν να έχει μαζί του κι άλλο άτομο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.