Ads Top

Μέγα φάουλ από ΣΚΑΙ: Πάρθηκε η δύσκολη απόφαση για το Survivor 2024


Μπορεί φέτος το Survivor να μην έχει την περάση που είχε τα περασμένα χρόνια όμως παραμένει ένα δυνατό πρότζεκτ του ΣΚΑΙ που έχει το φανατικό του κοινό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν κάθε μέρα για νέα επεισόδια και εξελίξεις, παρότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που περίμενε ο ΣΚΑΙ αλλά και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.


Μπορεί λοιπόν να βρισκόμαστε σε μέρες γιορτινές και συνήθως την Μεγάλη Εβδομάδα να μην προβάλλονται ψυχαγωγικά shows στην τηλεόραση, ωστόσο ο ΣΚΑΙ πήρε την δύσκολη απόφαση.

Survivor 2024 spoiler: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ για το Survivor 2024



Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το κανάλι και η αλήθεια είναι πως μας έκανε μεγάλη εντύπωση, την Μεγάλη Πέμπτη, παρότι θεωρείται πένθιμη μέρα για την Ορθοδοξία, ο ΣΚΑΙ θα προχωρήσει κανονικά σε προβολή νέου επεισοδίου και τελευταίου για την Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με το πρόγραμμά του.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για πρώτη φορά που ο ΣΚΑΙ θα δείξει επεισόδιο του Survivor Μεγάλη Πέμπτη και μάλιστα λίγα λεπτά μετά την Σταύρωση του Κυρίου. 



Μια απόφαση που σίγουρα έχει προκαλέσει εντύπωση και κριτικάρετε αρνητικές στην τηλεοπτική πιάτσα.

Ο ΣΚΑΙ ποντάρει στο γεγονός πως αυτή την μέρα δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός στην ψωχαγωγία και προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται από την τηλεθέαση, η οποία παραμένει τραγική.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.