Ads Top

Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League του πόλο


Την ισπανική Σαμπαντέλ θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να διεκδικούν αύριο (21/4,15:00) τον όγδοο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 16-12 την Ματαρό και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League των γυναικών, όπου θα διεκδικήσει τον όγδοο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του. Εκεί οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει την Σαντ Άντρεου.


Η ισπανική ομάδα θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η ομάδα του Νταβίντ Πάλμα επικράτησε 14-9 της επίσης ισπανικής Σαντ Αντρέου, στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη, και εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό (21/4, 15:00) τελικό, για δέκατη φορά στις τελευταίες 13 διοργανώσεις που έχουν ολοκληρωθεί.

Ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο έφερε τη Σαμπαντέλ να προηγείται 7-3 και της έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστεί τη συνέχεια του αγώνα. Η νεανική Σαντ Αντρέου δεν τα παράτησε, πλησίασε αρκετές φορές στα δύο γκολ, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης πάντα έβρισκε τις απαντήσεις, είτε με τη Τζουστίνι είτε με την Γκονζάλεθ.



Η πιο κρίσιμη φάση του ημιτελικού έγινε στις αρχές της τέταρτης περιόδου, με το σκορ στο 10-8, όταν η Τερέ απέκρουσε το σουτ της Τζουστίνι και η Πέρεθ κέρδισε πέναλτι στην κόντρα. Μετά από εξέταση του βίντεο, όμως, οι διαιτητές αποφάνθηκαν ότι στο σουτ της Τζουστίνι η μπάλα είχε περέσει τη νοητή γραμμή τέρματος κι έτσι, αντί να μειώσει η Σαντ Αντρέου στο γκολ, η διαφορά ανέβηκε στο +3.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σαντ Αντρέου): 2-2, 3-6, 3-2, 1-4
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.