Ads Top

Ολυμπιακός – Ματαρό 16-12: Στον τελικό και τα κορίτσια του Ολυμπιακού!



Ο Ολυμπιακός... τρελαίνει όλη την Ευρώπη! 

Μία ακόμα πρόκριση, στον τελικό του LEN Champions League τα κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησαν με σκορ 16-12 της Ματαρό στον ημιτελικό - Τελευταίο εμπόδιο για την κούπα η Σαμπαντέλ


Πρώτα το ποδόσφαιρο ανδρών (πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League). Μετά οι Νέοι (πρόκριση στον τελικό του UEFA Youth League). Και τώρα το πόλο γυναικών! Ένα τριήμερο ονειρικό, μαγεμένο για τον Ολυμπιακό, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του!

Τα κορίτσια του πόλο επικράτησαν στον ημιτελικό του LEN Champions League με σκορ 16-12 της ισπανικής Ματαρό και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης! 



Αυτός είναι ο 13ος ευρωπαϊκός τελικός, 6ος στην κορυφαία διοργάνωση, με το τμήμα να θέλει να διεκδικεί την κατάκτηση του 4ου Champions League της ιστορίας του! Το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έχει στη συλλογή του ήδη 7 ευρωπαϊκά τρόπαια (Len Euroleague 3, Len Trophy 1, Len Super Cup 3) και πάει φουλ για το 8ο!

Τελευταίο εμπόδιο για την κούπα; Αύριο Κυριακή (21/4, 15:00) η, επίσης, ισπανική Σαμπαντέλ που νίκησε 14-9 τη Σαντ Άντριου στον έτερο ημιτελικό. Σε ισπανικό έδαφος (Βαρκελώνη), με τη συμμετοχή τριών ισπανικών ομάδων (οι Σαντ Άντριου, Σαμπαντέλ αποκλείστηκαν), ο Ολυμπιακός είναι ήδη στον τελικό και θέλει να γράψει ιστορία και να προσθέσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.



Αυτός είναι ο 41ος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ. Ενώ από το 2012 ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης βρίσκεται ανελλιπώς, κάθε χρόνο, σε έναν τουλάχιστον ευρωπαϊκό τελικό σε ένα τουλάχιστον άθλημα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.