Ads Top

Νέες εξελίξεις με τον Έλληνα διεθνή που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!


Τα επόμενα βήματα, στο θέμα με τον Έλληνα διεθνή που πιάστηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε σχετικό έλεγχο που του έγινε.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ασχολείται με το θέμα που «έσκασε» με τον διεθνή ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και άπαντες ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός...


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Για να γίνει κάτι τέτοιο και να ανακοινωθεί επίσημα το όνομά του, θα πρέπει να έχουν βγει τα αποτελέσματα και του δεύτερου δείγματος εφόσον το ζητήσει ο παίκτης. 

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως και αυτό, πάρθηκε την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο, οπότε δύσκολα θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.



Το διάστημα που μεσολαβεί όμως, από τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου δείγματος, δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Απλά ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά μπαίνει σε μία σιωπηρή τιμωρία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα ενημερωθεί η ομάδα του και η ομοσπονδία.

Άρα, θα μπορούσε να πει κανείς πως όσοι παίξουν στα παιχνίδια των ομάδων τους το σαββατοκύριακο, βγαίνουν από την λίστα των υποψηφίων. Μόνο που για να μπορέσουμε να υποθέσουμε κάτι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι έχει ενημερωθεί επίσημα και η ομάδα του συγκεκριμένου παίκτη.



Όπως και να έχει πάντως, άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων...

Οι έλεγχοι που έγιναν

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως μπορεί ο παίκτης που βρέθηκε θετικός να ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία, αλλά εκεί δεν ήταν ο μοναδικός έλεγχος που έγινε στους Έλληνες διεθνείς. Ανάλογη... επίσκεψη δέχθηκαν και στο περιθώριο του αγώνα με το Καζακστάν με τους συνολικούς ελέγχους να φτάνουν τους 7-8.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.