Ads Top

Απρόοπτο με Λεσόρ στον Παναθηναϊκό πριν το τζάμπολ με το Περιστέρι!


Ατυχία με τον Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Γάλλος σέντερ ένιωσε αδιαθεσία πριν το τζάμπολ του ματς με το Περιστέρι bwin.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τοp-6 της Stoiximan Basket League, πριν την πρώτη «μάχη» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της Eurolegue.


Οι «πράσινοι» εκτός από την απουσία του Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος θα προφυλαχθεί στο εν λόγω ματς, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον τετρακέφαλο, αλλά και του Εργκίν Αταμάν που το πρωί βρέθηκε στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του, μέτρησαν ακόμη μια σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ πριν την έναρξη του ματς με το Περιστέρι bwin, αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στα αποδυτήρια, με τον σημερινό τεχνικό του «τριφυλλιού», να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του, καθώς ακολουθεί και το τεράστιο ματς με τη Μακάμπι.



Να σημειωθεί ότι η κατάσταση του Γάλλου σέντερ δεν εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ο έμπειρος παίκτης θα υπολογίζεται κανονικά για το ματς της Τρίτης (23/4).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.