Ads Top

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)


Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Πρόκριση στα πέναλτι για τα ημιτελικά του Conference την Παρασκευή τα ξημερώματα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. 


Πρόκριση στα πέναλτι για τον τελικό του Youth League την Παρασκευή το μεσημέρι η Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έζησε με διαφορά λίγων ωρών. Από κοντά! Από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας στην Νιόν της Ελβετίας ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» έζησε την αγωνία των πέναλντι back to back.



Ο Ολυμπιακός ζει τις πιο ιστορικές του στιγμές σε ό,τι έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μιας και για πρώτη φορά θα βρεθεί σε ημιτελικό ευρωπαϊκός διοργάνωσης και την ίδια ώρα οι «μπέμπηδες» των ακαδημιών βρίσκονται στον τελικό του Youth League για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Αυτός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα στις 19:00.

Μαρινάκης: «Πλέον δεν είναι όνειρο»



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι μόνο βρέθηκε στην Ελβετία, αλλά πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο έδωσε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους». Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με την Κ19 κρατώντας την ελληνική σημαία και μεταξύ άλλων τους τόνισε πως «σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία. Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.