Ads Top

Στέφανος Κασσελάκης - Tyler: Παντρεύονται στην Ελλάδα - Πού και πότε θα γίνει ο γάμος


Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 1/3 στο Πρωινό με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρόσφατη ανακοίνωση του Tyler McBeth, πως αναμένεται να παντρευτούν σύντομα και στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγους μήνες στην Αμερική. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ελλάδα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών οι δύο τους θέλουν να κάνουν έναν νέο γάμο στη χώρα καταγωγής του Προέδου του ΣΥΡΙΖΑ.




Σε ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να απαντήσει. 

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι και ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του στην Ελλάδα



«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.