Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε η Μαρία Αντωνά από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε


Πλούσια επιστρέφει στην Ελλάδα η Μαρία Αντωνά - Δεν τα λες και...άσχημα τα λεφτά που πήρε μετά από 9 εβδομάδες στο Survivor - Αναλυτικά όλη η λίστα
Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι της ανατροπής κι η Μαρία Αντωνά, αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από 9 εβδομάδες παραμονής και έχασε στη μονομαχία αποχώρησης.




Φεύγοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα άτομα που γνώρισε εκεί λέγοντας πως φεύγει γεμάτη και πιο πλούσια σε συναισθήματα και εμπειρίες.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη, πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, πραγματικά είναι μια εμπειρία ζωής βλέποντάς το όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση δεν μπορούσα να σκεφτώ όλα αυτά τα συναισθήματα που βιώνεις εδώ, το πόσο κορυφαία είναι και ακραία. Μία είναι έντονης χαράς, την άλλη είναι πολύ έντονης λύπης, υπερπροσπάθειας. Πραγματικά ο κόσμος που το βλέπει απ' έξω θα πρέπει να καταλάβει ότι όλα τα παιδιά που έρχονται εδώ προσπαθούν πάρα πολύ γι' αυτό το οποίο δίνουν μέσα στους στίβους μάχης. Εμένα δεν ήταν στο αντικείμενό μου κι όταν μου έγινε πρόταση για το παιχνίδι ειλικρινά μέχρι και τελευταία στιγμή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω κι ότι δεν θα μπορέσω. Θεωρώ ότι έχω κάνει μια υπέρβαση εαυτού όλο αυτό το διάστημα, ελπίζω να έχω κάνει περήφανο τον άντρα μου τον Άρη, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τα παιδιά από την μπλε ομάδα, είναι όλοι υπέροχα παιδιά κι εσείς είστε πραγματικά ένα υπέροχο project»



Η αμοιβή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor


Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ανά εβδομάδα η Μαρία Αντωνά αμείβονταν με 5.000 ευρώ άρα, απλά μαθηματικά. 5 επί 9 εβδομάδες που έκατσε, η Μαρία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο με 45.000 ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως ο Άρης Σοιλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας, κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο το 2022 ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες λαμβάνοντας το ποσό των 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα - σύμφωνα με όλα όσα είχαν κυκλοφορήσει - φτάνοντας στον τελικό να πάρει σύνολο για 26 εβδομάδες, 208.000 ευρώ.



Survivor spoiler αποχώρηση 8/3: Οικονομική λίστα


Μαρία Αντωνά 45.000
Όλγα Πηλιάκη 35.000
Νίκος Γκάνος 35.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Ζωή Ασουμανάκη 6.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Έλενα Αμανατίδου 3.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.