Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 28/3: Πάμε για έκπληξη; Αυτή είναι φαβορί να αποχωρήσει


Θα αποχωρήσει το φαβορί ή θα έχουμε έκπληξη;

Αυτή τη φορά βέβαια δεν είναι και η πιο εύκολη εκτίμηση για την αποχώρηση. Διότι, τα φαβορί είναι δύο. Ποια τελικά θα φύγει από τις τέσσερις υποψήφιες από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Πάντα κρατάμε επιφύλαξη σε όσα λέμε. Διότι, οι ανατροπές στο Survivor είναι πολλές. Ακόμα και στο Survivor 2024 έχουμε τέτοια. Οι δύο φορές που έχει παραμείνει η Ευγενία Μπόρλα, για παράδειγμα. Αν και όταν ήταν υποψήφια με την Μαριλίνα, είχαμε προβλέψει σωστά. Σημασία έχει τι θα γίνει.

Οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Ευγενία Μπόρλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε, η Αναστασία Τσέρου και η Χρύσα Χατζηεγωργίου. Με άλλα λόγια, τρεις παίκτριες από τους μπλε και μία από τους Διάσημους.



Οι Μαχητές από εκεί που είχαν μόνο νίκες στις ασυλίες της περασμένης εβδομάδα, αυτή τη φορά κέρδισαν μόνο μία. Οι Διάσημοι ήταν πολύ αποφασισμένοι όλη την εβδομάδα και κέρδισαν τρεις από τις τέσσερις ασυλίες.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Τα φαβορί…

Το ότι οι Διάσημοι έχουν μία μόνο παίκτρια στον τάκο βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα τη χάσουν κιόλας. Διότι, η Άιρα Αντομαϊτίτε έχε πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει. Για την ακρίβεια είναι το δεύτερο φαβορί. Μεγάλη μάχη θα γίνει.



Η Αναστασία Τσέρου λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει. Δεν τη βάζω καν στην εξίσωση με τις πιθανότητες αποχώρησης. Ακόμα και η Χρύσα έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Έχει αποδείξει πως στις μονομαχίες βρίσκει τον τρόπο να παίρνει νίκες. Παίζει πολύ αποφασιστικά. Γι΄ αυτό και θεωρώ πως θα τα καταφέρει.

Δύο φορές έχει κατορθώσει να παραμείνει η Ευγενία Μπόρλα. Η 3η πιστεύω θα είναι και η φαρμακερή. Με άλλα λόγια, η Ευγενία Μπόρλα είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Χωρίς να αποκλείουμε και την Άιρα…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.