Ads Top

Πήραν το πράσινο φως για νέους κύκλους: Αυτές είναι οι 9 σειρές που συνεχίζουν τη νέα σεζόν 2024 – 2025


Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και τα κανάλια «χτίζουν» το νέο τους πρόγραμμα.

Μπορεί οι τηλεοπτικές παραγωγές μυθοπλασίας να είναι αισθητά μειωμένες τη νέα σεζόν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι τηλεθεατές δεν θα έχουν επιλογές στο κομμάτι των τηλεοπτικών σειρών.




Αρκετά -μέχρι στιγμής 9 σύνολο- είναι τα σήριαλ που θα χαρίσουν νέους κύκλους επεισοδίων στο κοινό, καθώς οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν τι και πώς θα το δούμε.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι 9 σειρές που συνεχίζουν με νέα επεισόδια τη σεζόν 2024 – 2025;



ALPHA

Παρά τον αρχικό δισταγμό, ο ALPHA έδωσε τελικά το πράσινο φως στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για τον 12ο κατά σειρά κύκλο της στον οποίο πιθανότατα θα δούμε τα ίδια ζευγάρια. Νέος κύκλος προγραμματίζεται και για τον άκρως επιτυχημένο «Γιατρό», παραγωγή στην οποία τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα τόσο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, όσο και λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Βασιλικής Τρουφάκου. Λύση, πάντως, αναμένεται να βρεθεί καθώς πρωταγωνιστές και κανάλι επιθυμούν διακαώς τη συνέχεια της ιστορίας.

ΑΝΤ1



Στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1, η μοναδική σειρά που αναμένεται να συνεχίσει τη νέα σεζόν είναι η «Μάγισσα» αλλά με εντελώς διαφορετικό καστ, καθώς η ιστορία θα μας ταξιδέψει 1οο χρόνια πίσω από τον πρώτο κύκλο. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν πάρθηκε νωρίς, πάντως, μιας και μέχρι και πριν έναν μήνα η σειρά εποχής… φλέρταρε έντονα με το οριστικό φινάλε καθαρά λόγω πολύ υψηλού κόστους παραγωγής.

MEGA

Σταθερά Ανδρέα Γεωργίου ψηφίζει το Mega για την prime time του. Πέρα από το «Famagusta» και τη «Γη της Ελιάς» που συνεχίζουν κανονικά, ο γνωστός δημιουργός θα χαρίσει ακόμα μία σειρά στο μεγάλο κανάλι: το «Ταμπού». Την ερχόμενη σεζόν θα προβληθεί -επιτέλους!- ο νέος κύκλος της θρησκευτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος», ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα καινούργια επεισόδια του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Στα μέσα Μαΐου αναμένεται η πρεμιέρα του Β΄κύκλου (6 εβδομαδιαία επεισόδια), ενώ τη νέα σεζόν, από τον Οκτώβριο του 2024, θα δούμε τον Γ’ κύκλο (τα τελευταία 4 επεισόδια).

Δεν είναι η Σμαράγδα Καρύδη: Aυτή είναι η πρώτη πρωταγωνίστρια του νέου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

ΕΡΤ

Εδώ και εβδομάδες στην ΕΡΤ έχουν δώσει έγκριση για νέο κύκλο επεισοδίων της «Παραλίας». H σειρά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και η δημόσια τηλεόραση -παρά τα όσα ακούγονταν- είχε από νωρίς αποφασίσει να την εντάξει και στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Από την άλλη πλευρά, έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως οι ιθύνοντες έδωσαν έγκριση για παραγωγή νέου κύκλου της «Ηλέκτρας» καθώς μέχρι πρότινος θεωρούνταν βέβαιο πως το συγκεκριμένο σήριαλ θα ρίξει αυλαία στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.