Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 13/3: Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Αυτήν ψηφίζουν 4η υποψήφια προς αποχώρηση 

Τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα τη γνωρίζαμε προ 2 ημερών. Μια μικρή ανατροπή στο Survivor ήταν απαραίτητη όμως για να μας έρθει η 4η υποψήφια προς αποχώρηση. Πολύ δύσκολο δεν θα ακούσουμε αυτό το όνομα απόψε στο συμβούλιο του νησιού στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Δεν έχουμε στα χέρια μας κάποιο Survivor spoiler. Σας το έχω ξεκαθαρίσει. Μόνο κοντά στην έναρξη του επεισοδίου μπορεί να έρθει κάτι οριστικό για τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά η εκτίμηση μοιάζει απλή. Διότι, το όνομα της 4ης υποψήφιας προς αποχώρηση μοιάζει κλειδωμένο. Το είχαμε ακούσει προ 2 ημερών…

Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία. Δείτε ΕΔΩ την ομάδα που κάνει δικό της το τελευταίο τοτέμ ασυλίας για την πρώτη εβδομάδα με τις νέες ομάδες και την 10η συνολικά στο Survivor 2024.



Survivor spoiler αποχώρηση 13/3: Αυτή θα βγει στον τάκο;

Οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν συμπαίκτη τους για 3η φορά αυτή την εβδομάδα. Για την ακρίβεια, συμπαίκτριά τους. Το έχουμε αναφέρει, γυναίκα θα αποχωρήσει από το Survivor και αυτή την εβδομάδα.



Τρεις παίκτριες έχουν που είναι σχετικά αδύναμες. Η Ευγενία, η Χρύσα και η Μαριλίνα. Το ποια είναι πιο αδύναμη θα φανεί στην πράξη. Οι δύο πρώτες είναι ήδη στον τάκο, μένει η τελευταία.

Με άλλα λόγια, η Μαριλίνα Βακονδίου είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.