Ads Top

Ο λόγος που προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!


Μια... ιδέα από το ΣΕΦ πήραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού οι πράσινοι πραγματοποίησαν στο φαληρικό γήπεδο την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι της Πέμπτης (14/3 – 19:45,) απέναντι στον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.




Το αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε την έδρα των ερυθρόλευκων για την τελευταία της προπόνηση την Τετάρτη (13/3) πριν τον «εμφύλιο», με τους πράσινους να ασκούν το δικαίωμα που τους δίνει η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ.

Όπως συμβαίνει άλλωστε, πριν από κάθε παιχνίδι της Euroleague με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει δικαίωμα να προπονηθεί στο γήπεδο της αντιπάλου. Έτσι και ο Παναθηναϊκός έλαβε μια… «γεύση» από ΣΕΦ, μία μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι.



Στα αγωνισικά τώρα, στην προπόνηση του τριφυλλιού δεν συμμετείχαν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκας Βιλντόζα, που ακολούθησαν την θεραπεία τους και κάνουν αγών δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι των «αιωνίων».







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.