Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 12/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία


Το Survivor είναι προ των πυλών ενός μεγάλου χτυπήματος. Ο Τζέημς Καφετζής αποχώρησε και η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ τρέχει και δεν φτάνει. Απόψε όμως θα δούμε ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Το Survivor spoiler είναι οριστικό και κλειδωμένο. Έχουμε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία. Η Δανάη είχε δώσει πρόβλεψη από νωρίς για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Δύσκολη ήταν, τρομερό όμως το ότι βρήκε άκρη σε μια προδιαγραφόμενη ανατροπή.




Οι Μαχητές είναι κατώτεροι ομάδα από τους Διάσημους αγωνιστικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν ήθελαν και πολύ όμως να κερδίσουν την 2η ασυλία την εβδομάδα που τρέχει. Την 10η συνολικά και την πρώτη με τις νέες ομάδες. Το σκορ στις ασυλίες έως τώρα είναι στο 2-0 υπέρ των Διασήμων.

Το ερώτημα είναι αν θα συνεχιστεί το κόκκινο σερί, ή οι μπλε θα βγάλουν αντίδραση. Διότι, οι Μαχητές έδειξαν κοντά σε νίκη ασυλίας. Θα το κάνουν;



Survivor spoiler 12/3: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!

Για ποιο λόγο λέμε πως οι Μαχητές μπορούν να βγάλουν αντίδραση; Διότι, από το trailer δεν είναι σαφές πως παίζει η Κατερίνα Δαλάκα. Με την Δαλάκα εκτός και τους Ασημίνα, Φάνη επίσης εκτός, έχουν ελπίδες οι μπλε να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Διάσημους.

Μπορούν να σηκώσουν κεφάλι οι Μαχητές και να μειώσουν τις ασυλίες στο 2-1;

ΝΑΙ…



Διότι, οι Μαχητές κερδίζουν και την 3η ασυλία. Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler για τη νίκη των κόκκινων. Επιπρόσθετα, το σκορ με τις νέες ομάδες θα πάει στο 2-1. Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.