Ads Top

Τζέιμς Καφετζής: Αποχωρεί από το Survivor; Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου που πυροδότησαν τις φήμες


Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φήμες ότι ο Τζέιμς Καφετζής που μπήκε πριν από έναν μήνα στο ριάλιτι επιβίωσης, ότι ετοιμάζεται να φύγει οικειοθελώς μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων.

«Σήμερα που κλείνω ένα μήνα στο Survivor, μου ήρθε μία βόμβα ουρανοκατέβατη. Εκεί που τον πρώτο μήνα έλεγα πως δεν μπορεί, πολύ περίεργο ότι περνάω ωραία, είναι λες και έχω πάει πενταήμερη με το σχολείο… Ξαφνικά η πενταήμερη έχει γίνει Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω ξενερώσει. 




Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα, από κει που είχε ήλιο, ωραία θάλασσα, ξαφνικά έχει συννεφιά, η θάλασσα είναι γεμάτη κύματα… 

Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω, γιατί όντως περνούσαμε ωραία και είχα βρει τον ρυθμό μου και μου άρεσε, ενώ τώρα… Προφανώς και θα προτιμούσα να είχα τον Γκιουλέκα, αντί για οποιονδήποτε άλλο εδώ πέρα. Τον αντάλλαζα για πλάκα με τον Σταμάτη, μέχρι και με την Σταυρούλα να σας πω την αλήθεια», ήταν τα λόγια του Τζέιμς Καφετζή.



Οι φήμες κορυφώθηκαν μετά και τις αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου

«No James, no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη» έγραψε ο Τριαντάφυλλος στο πρώτο post.


«Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο, γιατί; Εάν φύγει και αυτός μετά τι;» συνέχισε στη δεύτερη ανάρτηση ο γνωστός τραγουδιστής.


Τέλος, σε ένα τρίτο post που έκανε στο instagram, ο τραγουδιστής εξήγησε πως: «Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον James, εάν τον πείσουν θα μείνει, αλλιώς πίσω Ελλάδα. Θα δείξει στις επόμενες ώρες».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.