Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό και η σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη


Κανένας δεν γνώριζε την καταγωγή της - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Μαρία Αντωνά που ενδέχεται να αποχωρήσει σήμερα από το Survivor 2024

Μαρία Αντωνά μπαίνει στο Survivor έχοντας πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες από τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη και είναι έτοιμη να φτάσει μέχρι τον τελικό. 




Η deejay, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έχει προετοιμαστεί εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να ανταπεξέλθει στους απαιτητικούς στίβους μάχης και στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο.

Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές της



Κατάγεται από την όμορφη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μένει μόνιμα στην Αθήνα. Όσον αφορά την ηλικία της, η ημερομηνία της γέννησής της είναι 30 Ιανουαρίου του 1989, είναι 34 ετών και σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 35. Η επαγγελματική της πορεία δεν έχει καμία σχέση με τις σπουδές της, καθώς έχει σπουδάσει λογιστική, ενώ είναι και αεροσυνοδός. Ωστόσο, η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να χαράξει μία εντελώς διαφορετική πορεία.

Η προσωπική της ζωή



Η Μαρία Αντωνά δεν έχει κρύψει ποτέ την προσωπική της ζωή, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλάι του Άρη Σοϊλέδη. Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης, ενώ ο έρωτάς τους έχει επισφραγιστεί με την πρόταση γάμου που της έκανε ο ποδοσφαιριστής το 2021.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια απάντησε θετικά και έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Η σχέση με την Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα για 2 συνεχόμενες σεζόν είχε μαζί της την Μαρία Αντωνά, στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Μετά το “διαζύγιο” της Μπέττυς Μαγγίρας με το ανοιχτό κανάλι και την μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, η ραδιοφωνική παραγωγός δεν συνέχισε την συνεργασία της μαζί της, σε αντίθεση με άλλα μέλη του πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα. Αυτό με την σειρά του ξεκίνησε μία φημολογία σχετικά με τις σχέσεις των δύο γυναικών, χωρίς ωστόσο οι ίδιες να έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα και πως εάν την καλούσε στην εκπομπή της θα έδινε το παρών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα ανάμεσα στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Εμένα δεν ξέρω πότε θα με δείτε στην εκπομπή της Μπέττυς. Πρέπει να ρωτήσετε την Μπέττυ. Όταν θελήσει και με καλέσει, θα δώσω το παρών. Η σχέση μου με τη Μπέττυ δεν ήταν ποτέ τεταμένη, δεν υπάρχει καμία κόντρα. Το πως έρχονται τα πράγματα στα επαγγελματικά, δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τα προσωπικά”.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.