Ads Top

Ο απίθανος λόγος που ο VAR δεν έλεγξε το δεύτερο γκολ του Πόνσε στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα! (vid)


Ο απίθανος λόγος που ο VAR δεν έλεγξε το δεύτερο γκολ του Εζέκιελ Πόνσε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ανατρέποντας το εις βάρος της 1-2 του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην «Opap Arena» και παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League μετά την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.




Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 58 βαθμούς και συνεχίζει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε στους 17 πόντους και είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Στο 4-2 του Εζέκιελ Πόνσε υπήρχε σοβαρή υποψία παράβασης χεριού, αλλά η φάση δεν ελέγχτηκε από τον VAR. Στη συνέχεια ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μαλούτας ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως η επίμαχη φάση δεν μπορεί να τσεκαριστεί και θα ισχύσει η πρώτη του απόφαση, δηλαδή αυτή του γκολ.



Ο λόγος για τον οποίο μέτρησε το γκολ ήταν, διότι στην αίθουσα του VAR έπεσε μαύρο, με αποτέλεσμα VAR και AVAR να μην έχουν εικόνα, αλλά ούτε ήχο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.