Ads Top

Survivor: Αποκάλυψη για πρώτη φορά - Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος στον τελικό!


Ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024 πλησιάζει κι όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και πιο σύντομα από το αναμενόμενο αφού οι ξαφνικές αποχωρήσεις έχουν αλλάξει λίγο τα πλάνα της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, δεν θα είναι η μόνη αλλαγή που θα δούμε φέτος...

Αυτή η χρονιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις για όσους παρευρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 



Μια από αυτές ήταν πως πλέον η αποχώρηση γινόταν με βάση την αγωνιστικότητα, αφού οι παίκτες περνούσαν διάφορους στίβους μάχης για να αποδείξουν πως αξίζει να παραμείνουν στο νησί, κι όχι με ψηφοφορία κοινού όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. 

Κάθε χρόνο, λοιπόν, στον μεγάλο τελικό συνέβαινε κάτι αντίστοιχο. Το κοινό δηλαδή μετά από μια τεράστια ψηφοφορία αναδείκνυε ποιον θέλει νικητή. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα συμβεί φέτος.



Με στίβο μάχης ο μεγάλος τελικός του Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η τελική δυάδα του Survivor για φέτος θα δώσει μάχη σε έναν σκληρό στίβο. Ο μεγάλος νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος στο run. Φέτος ο Ατζούν αποφάσισε πως το παιχνίδι θα είναι καθαρά αγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος.



Ποιος λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής χρονιάς; Ποιος θα σηκώσει την κούπα και θα πάρει τα 100.000 ευρώ; Εδώ θα είμαστε να τα μάθουμε και να τα πούμε όλα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.