Ads Top

Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Η τελευταία ανάρτηση από Άγιο Δομίνικο πριν μπει στο παιχνίδι - «Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου...»


Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής για όσα ακούγονται - Το σχόλιο όλο νόημα της Σταυρούλας Χρυσαειδή λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι

Το Survivor 2024 ξεκίνησε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και ενώ όλα έδειχναν πως ο Τζέιμς Καφετζής θα βρισκόταν ξανά στο παιχνίδι, έτυχαν διάφορα στην πορεία τα οποία τον κράτησαν πίσω στην Ελλάδα. 




Ένα μήνα αργότερα, όμως, φαίνεται πως βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τα εμπόδια και έτσι από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα τον δούμε ξανά στις πίστες, να αγωνίζεται για την επιβίωσή του.

Ο ίδιος ταξίδεψε πριν από δύο ημέρες και έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με άλλους 6 παίκτες, αλλά δεν έχει ενταχθεί ακόμα στο παιχνίδι. 



Έτσι, κάνει τις βόλτες του στην περιοχή και την Πέμπτη 8/2 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με ένα μήνυμα όλο υπονοούμενα.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή από τον Άγιο Δομίνικο και το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή



«Βρήκα ήδη τον λόκαλ μου, βέβαια εμένα έχει και αστέρι Michelin, τα λέμε γιατί βγάζουμε το μενού», έγραψε χαρακτηριστικά στην εικόνα του όπου πόζαρε δίπλα σε σεφ. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ταξίδεψε μαζί του, μάλιστα, του απάντησε στα σχόλια, κάνοντας "παραγγελία".



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.