Ads Top

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς


Είναι γεγονός! Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε χθες βράδυ περίπου στις 23:30, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 3,900!

Η Δήμητρα Βαμβακούση εισήχθη στο μαιευτήριο «Μητέρα», στον 7ο όροφο, απόγευμα προς βράδυ της Πέμπτης 8/2, γύρω στις 19:30-20:00 με ελαφρείς πόνους.




Στο πλευρό της βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος την συνόδευσε αφού έκανε το απαραίτητο Rapid Test.

Αποκλειστικό: Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση - Μπαμπάς ο Αγγελόπουλος



Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε τους απαραίτητους και προβλεπόμενους ελέγχους και κατόπιν παρακολούθησης του γιατρού – μαιευτήρα της, περίμενε την έναρξη της διαδικασίας! Εν συνέχεια οι πόνοι αυξήθηκαν, εισήχθη στην αίθουσα τοκετού, όπου μετά από ώρα έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Λίγο νωρίτερα, είχε αφιχθεί εκτάκτως στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατευθύνθηκε αμέσως στο μαιευτήριο Μητέρα.



Προ δεκαημέρου περίπου, η Δήμητρα Βαμβακούση είχε ενημερώσει με σχετικά stories στο Instagram:

«Έχω έρθει για περπάτημα γιατί πρέπει και μόλις έχει αρχίσει να χιονίζει. Είμαι μόνη μου σε ένα γήπεδο, το οποίο μου έχει λείψει. Θυμάμαι κάτι παλιές προπονήσεις που πήγαινα, μετά από δουλειά, αργά το βράδυ, χωρίς φώτα, μέσα σε γήπεδο και σκέφτομαι πότε θα επιστρέψω, όχι για να περπατήσω αλλά για να τρέξω, για να νιώσω όλη αυτή τη μαγεία της άθλησης. Δεν το βλέπω να κατεβαίνει το μωρό γιατί και χθες που βγήκα έβρεχε και τώρα είμαι στα δέκα λεπτά που περπατάω και πάλι βρέχει. Τι θα κάνω;».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.