Ads Top

Survivor Spoiler 1/2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Στέλιος Χανταμπάκης


Τι έχει συμβεί στην οικογένεια Χανταμπάκη - Το έμαθε και η Όλγα Πηλιάκη; Την έχει ενημερώσει η παραγωγή;

Άσχημα ψυχολογικά περνάει τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την είδηση πως έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο Φιλήμονας. 




Ο σχεδιαστής είχε σαν παιδί του το μοντέλο - παρουσιαστή και σαν οικογένεια την Όλγα Πηλιάκη με τα παιδιά του.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τυχαία στον δρόμο, όταν ο Φιλήμονας είχε ένα ατύχημα και ο Στέλιος Χανταμπάκης τον βοήθησε. 



Από τότε ξεκίνησε η φιλία τους, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει να αναφέρουν πως είχε σκεφτεί μέχρι και να τον υιοθετήσει.

Μετά λοιπόν το θάνατο του πολλοί σκέφτηκαν πως εκείνος και η οικογένεια του θα ήταν οι κληρονόμοι της μεγάλης περιουσίας που είχε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια της τεράστιας καριέρας του στο χώρο της μόδας. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει...

Τι συνέβη με το περιουσιακό στοιχείο που θα άφηνε ο Φιλήμονας στον Χανταμπάκη



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, o Στέλιος Χανταμπάκης φέρεται πως περίμενε να κληρονομήσει ένα σπίτι στην περιοχή του Λυκαβηττού από τον σχεδιαστή, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς είχε πουληθεί προ πολλού σε κοσμική και υπέρλαμπρη κυρία της Αθήνας και πολύ στενή φίλου του Φιλήμονα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι των 190 τετραγωνικών έχει πουληθεί εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα - σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα - το πούλησε στην κυρία με την υποχρέωση να του επιτρέψει να κατοικεί σε αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του αλλά και να κρατηθεί απόλυτα μυστική η πώληση. Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί επίσης και η Όλγα Πηλιάκη, όπως αναφέρει η Espresso, ωστόσο αδιευκρίνιστο είναι ακόμα το πως.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ακόμα η διαθήκη του Φιλήμονα, δεν έχει ανοίξει!


Ποιος ήταν ο Φιλήμονας

Ο σχεδιαστής άφησε ισχυρό αποτύπωμα, με ξεχωριστές δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και καινοτομίες ως προς την παρουσίαση. Γεννημένος στην Κρήτη ξεκίνησε να εργάζεται το 1959, όταν και επέστρεψε από το Παρίσι, όπου στο ατελιέ του σπουδαίου Γιάννη Ντεσσέ είχε συμμαθητές τον Βαλεντίνο και τον Γκι Λαρός.

Στο διεθνές τζετ σετ συστήθηκε το 1972, με την παρουσίαση της συλλογής του δίπλα σε μοντέλα του Ιβ Σεν Λοράν και της Μέρι Κουάντ στο μεγάλο γκαλά των «Λευκών Κύκνων» στο Λονδίνο. Έντυσε ονόματα όπως η Τζέιν Μάνσφιλντ και η Μερλ Ομπερον, ενώ από το ατελιέ που διατηρούσε για χρόνια στο Κολωνάκι πέρασαν όλες οι Ελληνίδες σταρ της εποχής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.