Ads Top

Survivor Διαρροή 7/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου


Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα είναι το αποψινό (7/2) επεισόδιο του Survivor, με τους Μαχητές να βρίσκονται σε εμφανές μειονέκτημα. 




Πέρα από τα σερί έπαθλα φαγητού που έχουν χάσει, αυτήν την εβδομάδα θα κληθούν να αποχαιρετήσουν ένα μέλος από την ομάδα τους, καθώς υποψήφιοι είναι ο Γιάννης Περπατάρης, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Rob James Seymour.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor μετά από αγώνα ασυλίας δεν πραγματοποιήθηκε συμβούλιο του νησιού, αφού η 3η ήττα των μπλε και η απόφαση των μαχητριών να ρίξουν στον τάκο τον Γιάννη την προηγούμενη ημέρα, προκαθόρισε την υποψηφιότητα του Φάνη. 



Το κλίμα είναι βαρύ, με τους παίκτες να ζαλίζονται πλέον από την πείνα, και την Μαριλίνα Βακονδίου να λέει ανοιχτά πως τα νεύρα τους δεν κρύβονται.

Οι σημερινοί νικητές στο έπαθλο φαγητού του Survivor

Μπορεί οι Διάσημοι να υστερούν αριθμητικά, αλλά φαίνεται πως είναι πιο «πεινασμένοι» για την νίκη, ενώ έχουν στη διάθεσή του το «βαρύ πυροβολικό» που λέγεται Κατερίνα Δαλάκα, με σερί διακρίσεις ως MVP. Έτσι και αυτήν την εβδομάδα, η αθλήτρια του στίβου δεν υπέδειξε κάποιον από την ομάδα της ως υποψήφιο, αφήνοντας τους Μπλε να μονομαχήσουν μεταξύ τους.



Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να πήραν μία ανάσα, καθώς τότε κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, κι ας αποχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι, αλλά αυτή ήταν μάλλον μία ευχάριστη παρένθεση. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους Μαχητές, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ούτε σήμερα πρόκειται να φάνε. 

Νικητές στο σημερινό έπαθλο φαγητού είναι οι Διάσημοι, δυσκολεύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την... διαμονή των αντιπάλων τους στο νησί.

Να σημειωθεί ότι πριν από το σημερινό αγώνισμα υπερτερούσαν ήδη σε έπαθλα φαγητού, και ας είχαν λιγότερους παίκτες. Μάλιστα το τελευταίο μπορεί να είναι και θετικό για εκείνους, αφού οι προμήθειες της παραγωγής μοιράζονται σε μεγαλύτερες μερίδες για τον καθένα, σε αντίθεση με τους Μαχητές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.