Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση στο Survivor χωρίς...»


Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δήλωση που θα συζητηθεί..

"Ήταν ο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι, δεν εκτιμήθηκε ποτέ" τονίζει ο Σπύρος Μαρτίκας.




Ο Σπύρος Μαρτίκας και η σύντροφος του, Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν σε βραδινή εκδήλωση και εκεί τους συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος. Μεταξύ άλλων, δε, ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor έριξε τα βέλη του τόσο στην Κατερίνα Δαλάκα όσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει «α και γω φοβάμαι τα αεροπλάνα»! Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι.



«Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλο για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία η οποία δεν θα μου άρεσε».

«Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (σ.σ. για μένα); Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητα του για αποχώρηση, αποχώρησε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.